park inn by Radisson Budapest ****

A modern, előkelő szálloda 11 perc sétára található egy metróállomástól, valamint 5 km-re mind a nagyjából 1913 óta fennálló Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda épületétől, mind pedig a Fővárosi
Állat- és Növénykerttől.

A sikkes, modern szobákban élénk színű díszek, díjmentesen használható Wi-Fi és síkképernyős tévé található. Az apartmanokban ülősarok és teakonyha is kialakításra került. Szobaszerviz áll rendelkezésre.
A felszereltség része az elegáns, nemzetközi étterem, az élénk lobby bár, a 24 órás büfé elviteles ételekkel, valamint az edzőterem, a bálterem és a 8 tárgyalóterem. Kerékpárkölcsönzés is biztosított.

A PROFORM Ingatlanbefektetési Zrt. 1989. évi megalapítása óta több mint 400.000 m² megépített ingatlanterülettel a Magyarországi ingatlanpiac jelentős szereplőjévé vált, melyet a változatos és számottevő ingatlan portfólió valamint jó nevű, igényes bérlői összetétel is jelez.Ügyfeleink számára a belsőépítészeti tervezés , átalakítási munka kivitelezés és a kulcsrakészen történő átadását kínáljuk.

Hosszú távú, és szoros partnerkapcsolatokra törekszünk partnereinkkel és bérlőinkkel, elvünk egy kézben megtartani a tervezést, kivitelezését, értékesítést valamint az üzemeltetést, amivel célunk, a magas szintű elvárásoknak mind szakmailag mind műszakilag a lehető legjobb megoldásokat kínáljuk.

Fő tevékenységünk közé tartozik irodaházak, hotel projektek, lakó és kereskedelmi ingatlanok építése, fejlesztése, forgalmazása és üzemeltetése.
A fővárosban napjainkig átadott számos irodaház, PARK INN szálloda és lakó ingatlanok mellett további projektjeink vannak folyamatban, illetve szerepelnek rövid távú terveink között.

park inn by Radisson Budapest

1138 Budapest
Szekszárdi út 16-18
info.budapest@parkinn.com
+361 688 4900

Szépvölgyi Irodapark
PROFORM Zrt.

1989 - 2024 -  © PROFORM Zrt. Minden jog fenntartva.       Adatvédelmi tájékoztató      Adatkezelési tájékoztató       Cookie